background
background
background
background
background

The Toy Factory

60-90 min | €165 | Min. leeftijd 16 jaar | 2-6 spelers | Escape-experience

Nu Reserveren

5 generaties lang was de oude speelgoedfabriek van de familie Harsh de koploper in haar branche. Het populairste speelgoed, dat maakt The Toy Factory. Helaas staat de fabriek er tegenwoordig maar triestig bij en komen er alleen kleine bestellingen uit verre landen. Vreemd genoeg is de fabriek wel steeds op zoek naar extra personeel. Solliciteer misschien eens om een uurtje aan de slag te gaan bij The Toy Factory. De kans dat je afgewezen wordt is immers klein.

Met The Toy Factory willen we je welkom heten in een spannend verhaal en prachtige setting. Uiteraard los je de meest uiteenlopende puzzels op tegen de tijd, maar liever nog ruil je soms wat van die tijd in om stil te staan en gewoon te genieten van de beleving. Leef je in en laat je absoluut verrassen.

IDEAAL SPELERSAANTAL


Beginner

Is dit je eerste escaperoom? Dan adviseren wij bij dit avontuur 5-6 spelers

Ervaren

Als ervaren speler raden wij bij dit avontuur max. 4 spelers aan. zo heeft ieder altijd wat om handen en ga je voor een maximale beleving.

Ultra - Expert

Experts die met te veel spelen ontsnappen doorgaans in minder dan 60 minuten. Daarom adviseren wij als expert of voor wie van een uitdaging houdt 2-3 spelers

Speelduur:

De speelduur van "The Toy Factory" is zorgvuldig ontworpen om jou en je team tussen de 60 en 90 minuten uit te dagen.

Prijs:

Voor de prijs van 165 euro krijg je tot 6 spelers toegang tot de escape-experience.

Minimum leeftijd:

Deze intrigerende reis door de wereld van speelgoed en mysteriën is afgestemd op de uitdagingen die passen bij een publiek van minimum 16 jaar en ouder.

Toegankelijkheid:

Toiletten en wachtruimte zijn slechts toegankelijk vanaf het gekozen startuur. Een acteur zal u ontvangen. Tijdens het spel zijn er geen acteurs aanwezig. Helaas is "The Toy Factory" niet geschikt voor rolstoelgebruikers. Voor zwangere dames vormt de escape-experience geen probleem.

img
img
img
img
img
img
img
img